Rakibiniz çok mu hızlı? Karşısında durmakta zorlanıyor musunuz? Oynadığı birimlerin ardı arkası kesilmiyor mu? Bu deste tam size göre.

Yukarıda fotoğrafta kartları görebileceğiniz üzere bu destenin yarısından fazlası birim temizleme büyülerinden oluşuyor. Çok az birime sahip bir deste olduğundan her tur oynayacak biriminiz olmayabilir. Fakat bu size avantaj olarak dönecek! Birim oynayamadığınız için kullanmadığınız mananız büyü manasına dönüşerek birikecek. Bu sayede rakibin birimlerini teker teker (veya toplu) temizleyerek onu çıldırtabileceksiniz! 

E peki oyunu sadece birim temizleyerek mi kazanacaksınız? Bu tabiki mümkün değil. Fakat bu destede bunun da çaresi mevcut! Dokuzuncu tura kadar rakibinizin bütün birimlerini kırıp, her saldırısını tüketip, kartsız ve birimsiz bıraktıktan sonra ise sizin saldırınız başlayacak.

"Ben kralın kalkanı Ledros!"...

Dokuzuncu tura kadar direndiniz ama rakibin Nexus'u hala 20 canda mı duruyor? Ledros onu sizin için YARIYA indirir. Oynandığında rakibin canını yarıya indiren bir büyü yapan Ledros'un tek tehlikesi bu da değil. 9/6 statüsünde ve Korkunç özellikli bir minyon olması onu oldukça ölümcül yapıyor. Rakibinizin onu yok etmekten başka çaresi kalmayacak. Hiçbir kartı yokken yok etsin de görelim bakalım!

Ne?! Destesinin en üstünde "İntikam" mı varmış? Ledros öldü mü? Heh.. Hiç sorun değil. Öldürüldüğünde Ledros elinize tekrar dönüyor! Bir sonraki tur tekrar oynayarak rakibin kalan canını TEKRAR YARIYA İNDİREBİLİRSİNİZ!! 
Mekanik olarak bakarsak, hasar hesaplaması yaparken bu özellik tek sayılarda (Nexus canı-1)/2 şeklinde çalışıyor. Yani Nexus'un 5 canı varsa, Ledros büyüsünü yaptığında 2 kalacak. Rakibin Nexus'unun 1 canı varken oynadığınızda ise 0 olur, yani kazanırsınız. Destenizde sadece 1 tane değil tam 3 tane Ledros olduğu için bu özelliği döngü şeklinde kullanarak rakibinizin başına bela olabilirsiniz!

Ledros elinize gelmedi mi? Rakibin minyonları birikti veya Nexus'unun canı çok mu az? Corina Veraza ne güne duruyor? 
Corina destenizin üstünden 5 kart çıkarıp TÜM DÜŞMANLARA (bu Nexus da dahil demektir!) büyü kartı olanların her biri için 1 hasar vurur. Peki destenizde 27 tane büyü kartı olduğundan söz etmiş miydik? Etmiştik dimi? 5 tanesini kaybetmek sizi hiç etkilemez. Aşırı şanssız değilseniz genel olarak 3 ve üstü hasar vuracaksınız. Çok iyi düşman birimi temizlediği gibi, az canı kalmış rakibin işini bitirmek için de birebir!

Desteniz agresif destelere karşı iyidir. Hızlı saldırılar karşısında rakibin birimlerini temizleyebileceğiniz kartlarınız da var, Nexus'unuza can basabileceğiniz kartlarınız da!
Desteniz birim ağırlıklı destelere karşı da iyidir. Rakibin birimleri bitmek bilmiyorsa sizin de yok edici büyüleriniz bitmek bilmez! 

Daha fazla sözü uzatmadan deste kodunu usulca uzatalım da siz de bu harika destenin tadını çıkarın!

CEBQEAQEAYEAGAIEDMPTIBQBAUOSCKBSGU3AEAIBAQYAEAIFAE4ACAIBAUHQ